Assessorament


solucion
Obrim un espai de consulta, on des d’una mirada amplia, convergent amb els nous paradigmes de la vida  i una perspectiva quàntica.

facilitem un procés de canvi de punt de mira que ens permet reconèixer, clarificar i ordenar aquelles qüestions que la vida ens presenta i que de vegades ens bloquegen a nivell individual, familiar o social amb l’objectiu de donar fluïdesa a la seva expressió i resolució de forma harmònica.

En fer el procés esdevenen els canvis interns que faliciten l’aparició de nous camins d’una manera natural i es despleguen  allà on no n’hi veiem, sorgeix també la sorpresa, la connexió amb la confiança en la vida, i les sensacions reconfortants de l’alliberament.

Oferim assessorament

  • familiars
  • individuals
  • grupals

 

Merce-Trepat-300x225Mercè Trepat: Mare, mestra i dissenyadora. Investiga llenguatges d’integració i comunicació essencial. Formació en Art, PNL, Hipnotherapy, Focusing i Breema. Dansa lliure, Cultura Seitai. Sistema conscient per a la tècnica del moviment de Fedora Aberastury.

Demana hora al 667.614.768 .Sesiones presencials i per Skype

mans_unidesAssessorament i acompanyament integral a equips de mestres i col.lectius amb:

  • Tècniques d’ATB
  • Tècniques cooperatives

Més informació a educacio22@gmail.com

ignasi_001Ignasi Salvatella: Pare, mestre, pedagog, ludoformador. Assessor i facilitador de processos de canvi. Dirigeix l’Institut Obert d’Educació Holística de l’associació Educació22 des de la creació i la vivència.

Tens alguna pregunta? contàctans

Nombre*

Email*

Ciudad

Asunto

Mensaje